Aspen Comics ontketent NYCC 2013 Aankondigingen

Media release – Nieuwe Aspen Series Debuting in 2014:

“Lola” van ontwerper Siya Oum (Charismagic, Executive Assistant: Iris) wordt uitgebracht in het voorjaar van 2014 en bevat een verhaal dat volledig is geschreven en geïllustreerd door OUM. Met een post-apocalyptisch landschap en het verlangen van een vrouw om de waarheid over haar vermiste ouders te ontdekken terwijl ze het landschap doorkruist dat bekend staat als de “woestenij” op zoek naar hen.
“Damsels Intch Offer” van ontwerper Vince Hernandez (Charismagic, Trish Out of Water) en Mirka Andolfo (Charismagic, Trish Out of Water) is een sprookjesachtige actie-avontuurreek Dodelijk gevaar van haar collega -prinsessen van de vijf rijken voordat ze haar koninkrijk vernietigen – en haar leven beëindigen.

Retournerende Aspen -serie in 2014:

J.T. Krul’s Fantasy Adventure -serie “Jirni” keert terug voor een tweede deel met het kunstteam van het originele First Volume van Paolo Pantalena en Brett Smith na het uitbraak succes van zijn eerste aanbod. Aspen zal ook een spin-off mini-serie uitbrengen geschreven door Krul, “Jirni: Fall of the D’Jinn” ingesteld voor release dezelfde maand als de lancering van Jirni: Volume 2.

David Wohl en Brad Foxhoven’s “Legend of the Shadow Clan” keert ook terug voor een tweede deel, na de hit eerste verhaalboog. Het kunstteam van Cory Smith en John Starr zal terugkomen als het serie kunstteam voor het volgende deel.

Aspen -romans Nieuwe release – “7 To Die”:

Aspen Novels zal door de auteur “7 to Die” publiceren, identificeert Roberts in 2014. Aspen zal dit jaar nog een roman toevoegen aan hun snelgroeiende boekenlijn met de release van “7 to Die” met nog veel meer te volgen. “7 to Die” vertelt het verhaal van Lex MacArthur, een slimme, maar worstelende student van San Francisco, die onverklaarbaar een raadselachtige klei hanger ontvangt met een geëtste achtpuntige ster per post. De hanger, die een hele reeks slapende bovenmenselijke genen ontgrendelt, ontsteekt ook de missie van Lex om te ontdekken wie ze is en waar ze vandaan kwam. Met verschillende nieuwe vijanden die haar agressief achtervolgen om af te persen en te profiteren van haar nieuwe vaardigheden, wordt Lex gedwongen om voor haar leven te vechten en degenen van wie ze houdt te redden van bepaalde dood.

Aspen gebruiken digitale Omnibus -edities over Comixology:

Aspen werkt samen met Comixology om grootschalige Omnibus-edities van hun populaire vlaggenschipreeks te bieden Fathom, Soulfire en Executive Assistant: Iris. De Fathom Omnibus Edition Volumes 1 en 2 zijn nu te koop, met de Executive Assistant: IRIS en Executive Assistant: Assassins Omnibus Editions beschikbaar op 16 oktober. November zal de release van de Soulfire Omnibus Edition Volumes 1 en 2 zien.

Aspen om nieuwe geleide weergave -inhoud voor Comixology te produceren:

Aspen zal alle nieuwe titels gebruiken met de Guided View -functie over Comixology met veel meer nieuws- en releasedata die binnenkort worden onthuld.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Aspen brengt charismagische schot vrij voor Make-A-Wish FoundationMedia-release-Aspen Comics is ingesteld op Charismagic: Sparkles, een speciaal liefdadigheidskwestie digitaal-exclusief short verhaal van 11 pagina’s uit het universum van hun veelgeprezen, magisch geavanceerde series Charismagic op 21 november. Aspen heeft ook …
7 november 2012 in “Comics”

Aspen brengt charismagische schot vrij voor Make-A-Wish FoundationMedia-release-Aspen Comics is ingesteld op Charismagic: Sparkles, een speciaal liefdadigheidskwestie digitaal-exclusief short verhaal van 11 pagina’s uit het universum van hun veelgeprezen, magisch geavanceerde series Charismagic op 21 november. Aspen heeft ook …
7 november 2012 in “Comics”

dat is van haar afgenomen! Als haar zoektocht naar de tru …
2 april 2014 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.