Lustingen worden ondervraagd in Snake Eyes: Agent of Cobra

Media Release-The Fan ForONESE G.I. Joe Ninja zal zelf uit elkaar gaan in een geheel nieuwe serie, G.I. Joe: Snake Eyes: Agent of Cobra! Debuterend in januari 2015 ontwikkelt deze serie zich op de veelgeprezen nieuwe G.I. Joe -serie, vorige maand uitgebracht. Met een interessant innovatief team en een geheime missie zijn de inzet nooit hoger geweest!
Snake Eyes ‘schokkende terugkeer naar de wereld van G.I. Joe zal de oude held zien die een nieuwe functie als lid van Cobra hanteert! Destro uit de gevangenis breken is slechts zijn allereerste stop op deze game-veranderende doelstelling die slangen ogen rechtstreeks tegen de G.I. zal plaatsen. Joe Team onder leiding van Scarlett.

“Snake Eyes is weggegaan van de pagina’s van IDW’s G.I. Joe boeken bijna twee jaar, dus zijn terugkeer alleen zou een ongelooflijk verhaal opleveren ”, zegt Series -redacteur Carlos Guzman. “Maar het concept van Mike om hem aan de kant van Cobra te laten terugkeren, pleit zoveel interessante vragen: wat kan ertoe leiden dat slangenogen zich bij de vijand voegen? Hoe zou Cobra G.I. precies kunnen overtuigen Joe’s gevaarlijkste krijger om zijn eenheid te verraden? Wat zal G.I. Joe Doe wanneer ze ontdekken dat het Ninja Commando is teruggekeerd … is nu echter een agent voor de slechteriken organisatie? Het was geen twijfel dat de antwoorden deze serie tot een van de allerbeste G.I. zouden maken. Joe -verhalen ooit verteld! ”

Geprezen voor zijn werk op G.I. Joe: The Cobra Files, Mike Costa keert terug naar de wereld van G.I. Joe, deze explosieve serie samengesteld. Samen met kunstenaar Paolo Villanelli, die zowel covers als interieurkunst zal bieden, zal het duo slangenogen zetten tegen onvoorziene nieuwe gevaren.

“Snake Eyes: Agent of Cobra is zonder twijfel het meest interessante en actievolle verhaal dat ik ooit heb geschreven in mijn zesjarige geschiedenis met de G.I. Joe Universe, ‘verklaarde Mike Costa. “Ik wilde de donkere psychologie en intriges nemen die G.I. Joe: Cobra zo leuk om aan te werken, en het te enten in het DNA van een enorme actiefilm, met in de hoofdrol G.I. Het meest iconische personage van Joe. Het is hoogstwaarschijnlijk mijn ultieme G.I. Joe Story, en het was echt leuk om aan te werken. Ik had altijd geprobeerd G.I. te benaderen. Joe: Cobra door mezelf af te vragen: “Hoe kan dit erger worden?” Nou, Snake Eyes werkt voor Cobra. Ik geloof dat ik op die vraag heb gereageerd ”

Ontdek de trucs van Cobra in januari uit de eerste hand met slangenogen, en zorg ervoor dat u vooraf bestelt en reserveert en reserveert een speciale variantomekking van Drew Johnson!

Over IDW Publishing
IDW is een bekroonde uitgever van stripboeken, grafische romans en handelspaperbacks, gevestigd in San Diego, Californië. Bekend om zijn diverse catalogus van zowel gelicentieerde als onafhankelijke titels, publiceert IDW enkele van de meest succesvolle en prominente titels in de industrie, waaronder: Hasbro’s The Transformers, G.I. Joe en mijn bitpony; Paramount’s Star Trek; Nickelodeon’s Teen Mutant Ninja Turtles; Rechter Dredd van 2000AD; De rocketeer; Toho’s Godzilla; Wizards of the Coast’s Magic: The Gathering evenals Dungeons & Dragons; V-WARS van New York Times zeer populaire auteur Jonathan Maberry; Ragnarök van Eisner Award-winnaar Walter Simonson; Winterworld, geproduceerd door Chuck Dixon en Jorge Zaffino; evenals bit Nemo van het bekroonde duo van Eric Shanower evenals Gabriel Rodriguez. IDW is eveneens huis voor de Library of American Comics Imprint, die traditionele komische herdrukken publiceert, Yoe! Boeken, een partnerschap met Yoe! Studio, evenals de opdruk van de verschillende bekroonde artiesten-editie.

IDW’s kritisch- en door de fan geacclaiende series gaan voortdurend naar nieuwe media. Momenteel produceren Jerry Bruckheimer -films en Disney een functiefilm op basis van de Eerste Wereldoorlog; Dwayne “The Rock” Johnson en Warner broers en zussen creëren een film op basis van de overlevering van Ashley Wood; De Platinum Dunes van Michael Bay en Sony brengen zombies versus robots naar film, Kurtzman/Orci maken een film op basis van Locke & Key bij Universal.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Belangrijke strips om te verzamelen voor de Snake Eyes -film DropsRelevance is wat stripwaarde op lange termijn brengt. Geven mensen er nog steeds om? We zullen. Als een van de meest verzamelde speelgoed aller tijden, kan ik me niet voorstellen dat het binnenkort verandert. Met de nieuwe films die uitkomen (Snake Eyes, Woman Jaye) komt er een nieuwe generatie van …
16 mei 2021in “Comics”

Comiclist Previews: G.I. Joe een echte Amerikaanse Hero Volume 24 Snake Search TPThe Search is op zoek naar slangenogen in dit legendarische verhaal dat elke levende Joe zal functioneren! Toen de originele slangenogen zijn leven verloor die vecht tegen de krachten van het kwaad, nam Sean Collins (aka throwdown) de mysterieuze mantel op om Cobra een moreel succes te verwerpen in hun langlopende oorlog tegen …
13 maart 2021in “Comiclist”

Comiclist Previews: Snake Eyes Deadgame Tpone of Comics ‘meest prominente makers van G.I. Joe’s meest prominente karakternull

Leave a Reply

Your email address will not be published.