Red Sonja evenals Conan Cross Blades wanneer veel meer in de geheel nieuwe stripboekenreeks, met dank aan Dynamite Plezier evenals Dark Equine Comics

Deze publicatie wordt ingediend onder:

HOOPPAGINA HOOGTEKENINGEN,
persbericht

Red Sonja/Conan Art door Alex Ross

19 februari 2015-Mt. Laurel, NJ: Dynamite Plezier en Dark Equine Comics zijn verheugd om te onthullen dat Red Sonja, de onverschrokken She-Devil met een zwaard, evenals de legendarische avonturier Conan The Barbarian zal samenwerken wanneer eenmaal samenwerkt wanneer eenmaal samenwerkt wanneer er een keer samenwerkt wanneer Nogmaals in een geheel nieuwe stripboekminiseries, Red Sonja / Conan. Naar bij het succes van de Conan / Red Sonja Crossover uitgebracht in januari 2015, verwelkomt de nieuwe introductie de gevierde auteur Victor Gischler als schrijver van de serie. Red Sonja / Conan debuteert deze zomer met een probleem met een nummer 1 met cover -illustraties van Alex Ross, Ed Benes, evenals Roberto Castro.

In Red Sonja / Conan worden de Crimson-Stressed Warrior en Hyborian Berserker herenigd tijdens een niet-geschreven wapencompetitie, een vreugdevolle gebeurtenis die plotseling methode biedt voor bovennatuurlijke dreiging. Het populaire fantasiepaar – begrepen vanwege hun kameraadschap in de strijd, de vurige spanning van een onuitgesproken passie, evenals de incidentele rivaliteit jegens elkaar als gerespecteerde leeftijdsgenoten – moet zich verenigen om zich te verenigen met een horde demonen die op het land zijn losgelaten. Terwijl de gebeurtenissen van Red Sonja / Conan de locatie een jaar na de continuïteit in de Conan / Red Sonja -serie van begin 2015 nemen, is het script zeer zorgvuldig gebouwd om zowel terug te charmeren naar terugkerende fans als nieuwkomers.

Red Sonja/Conan Art door Ed Benes

“Ik ben extreem extatisch om te werken met twee opmerkelijke beroemde personages zoals Red Sonja en Conan. Het is ook vrij opmerkelijk dat twee komische uitgevers zoals Dynamite en Dark Equine samen kunnen komen om zoiets als dit te laten gebeuren “, aldus schrijver Victor Gischler” Ik geloof dat we in voor een toppunt hoog avontuur. ”

Victor Gischler, een bestseller romanschrijver en schrijver van stripboek, heeft avonturen geschreven in de zwaarden en sorcerieke wereld van Robert E. Howard eerder, in het type van een vijf-uitgave Dark Equine Miniseries genaamd Conan: The Phantoms of the Zwarte kust. Red Sonja / Conan markeert de allereerste keer van de schrijver die de She-Devil samenstelt met een zwaard, hoewel hij twee keer eerder hand in hand heeft gewerkt met dynamietplezier, met een veelgeprezen run op de schaduw en de spin-off-serie, Noir. Het substantiële werk van Gischler op de stripboekenmarkt bevat ook twee verhalen die zijn ingesteld met Joss Whedon’s Buffyverse (Spike en Angel & Faith), naast prominente Marvel-superheldentitels The Punisher, Deadpool, evenals X-Men.

Red Sonja/Conan Art door Roberto Castro

“Het koppelen van Red Sonja en Conan de allereerste keer was zo leuk, we moesten het gewoon opnieuw doen”, zegt Dynamite Publisher en CEO Nick Barrucci. “De twee hebben zo’n fascinerende geschiedenis in strips tussen hen, daterend uit de late jaren 1970, en het lijkt erop dat veel meer dan alleen vonken bestemd zijn om te vliegen wanneer dit paar met sterren gekruiste krijgers elkaar ontmoeten. Wij bij Dynamite zijn zeer verheugd om samen te werken met onze goede vrienden bij Dark Equine Comics om deze iconen te herenigen, en om de allerbeste fantasie -stripboeken ooit te bieden die ooit in de winkelplanken is aangeboden. ”

“We zijn erg extatisch om dynamiet te zien totaal deze ervaring vijftien jaar in de maak tussen deze twee traditionele personages,” merkte Dark Equine President Mike Richardson op. “Dynamite is een geweldige partner geweest om mee te werken aan deze veelgeprezen serie, evenals geen twijfel dat hun verhaalboog een uitzonderlijke bijdrage zal zijn aan de Legacy Robert E. Howard.”

Bezoek voor kunst en nog veel meer informatie :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.