Nog een

Deze supergrote manga-720 pagina’s! Het hele verhaal in één volume! -is gebaseerd op een horrorboek dat eveneens een anime heeft voortgebracht, evenals een live-actiefilm. Het is duidelijk dat er iets aan dit verhaal is (door Yukito Ayatsuji; kunst van Hiro Kiyohara) dat de creativiteit van verschillende doelgroepen in beslag nam.

Een ander is aangrijpend, een rare puzzel, al veel meer inclusief de dagelijkse dimensies. Het begint met een gemakkelijk spookverhaal. 26 jaar eerder stierf de meest prominente jongere in de klas plotseling bij een ongeluk. De andere studenten, die niet in staat waren om het trauma aan te kunnen, bleven doen alsof Misaki er nog was. Toen het tijd werd om de klassenfoto te maken bij het afstuderen, verscheen Misaki op de foto. (Shades of the Shining!)

In 1998, de tijd dat deze manga plaatsvindt, begint Koichi op een nieuwe school. Zijn vader is in het buitenland, evenals zijn moeder is dood, dus hij woont zowel bij zijn grootouders als zijn jonge tante, evenals hij terug naar de klas te laat vanwege medische problemen. In het ziekenhuis ontmoet hij een medestudent, een mysterieuze vrouw met een oogkap genaamd Mei Misaki.

In het begin heeft hij gewaarschuwd dat de groep op een plattelandsschool veel essentieeler is dan het privé, dus hij moet voldoen aan wat de klas beslist. Dan, op zijn allereerste dag, ondervraagt ​​hij of hij gelooft in geesten en andere ongebruikelijke fenomenen. Het hele boek wordt gedreven door een sfeer van onbehagen en vraagt ​​zich af wat er echt aan de hand is. Is Mei een geest? Een levende pop? Een psychische? Bestaat ze überhaupt? Moet Koichi voldoen aan de voorsprong van de groep om precies te communiceren met haar of zijn eigen impulsen?

De gemeenschappelijke aspecten van manga passen goed bij dit soort spannende verhalen. De nadruk ligt op zowel gezichten als reacties, eenvoudig te begrijpen in zowel zwart als wit contrast. Pagina’s zijn eenvoudig te controleren, wat helpt bij een verhaal waar je probeert te achterhalen wat er echt gebeurt en wat de volgende is. Zoveel wordt gedreven door stemming en toon dat de grootte van het boek, hoewel onhandig, je aanmoedigt om het aan te houden als de ene vreemde gebeurtenis stapelt zich op een andere.

Naarmate het verhaal vordert, werden gebeurtenissen veel dodelijker. Deze specifieke klasse is vervloekt. Als specifieke bijgeloof niet wordt gevolgd, beginnen stagiairs en hun leden van het huishouden te sterven met bizarre ongevallen. (Shades of Final Destination!) Het is omdat sommigen niet samengingen met zichzelf op te offeren aan de Grote van de grotere groep, een bijzonder Japanse waarschuwing. Er is ook de stijl van precies hoeveel verplichting iemand zou moeten voelen tegenover iets dat zich sinds hun acties heeft voorgedaan, ongeacht hoe onvoorspelbaar het was. Zelfs als Koichi niet kon begrijpen dat zijn opties zouden leiden tot een ramp, voelt hij zich nog steeds schuldig.

Wanneer de klas ten slotte probeert actie te ondernemen, de zorgen over de dood, de volgende zijn die iemand verliest, veroorzaakt de groepsleden om elkaar aan te keren. (Shades of Lord of the Flies!) Over het algemeen is de boodschap dat de dood, zelfs toevallige dood, deel uitmaakt van het leven, evenals het moet worden geaccepteerd en erkend. Het negeren ervan zal je op de lange termijn erger maken, omdat de dood duidelijk gelukkig is en eisen om te worden erkend.

Ik heb het verhaal in geen enkel ander formaat gezien, maar ik kies zulke spookachtige verhalen om te lezen, niet bekeken, dus ik vond het geweldig in deze manga. (Op die manier kan ik in mijn eigen tempo gaan.) Creativiteit is ook zoveel krachtiger aangespoord door een boek. (De uitgever bood een evaluatie -kopie aan.)

Deel dit:
Twitter
Facebook
Tumblr

Gerelateerde berichten:

Maid Sama! Deel 1Misaki is een gaan naar een voormalige instelling van All-Boys die nu co-ed is, maar nog steeds voornamelijk mannelijk. Ze is voorzitter van de stagiairraad en iets van een disciplinaire wanneer het betrekking heeft op de regels van de instelling. Ze werkt ook na school in een huismeidcafé. Prominente jonge jongen Takumi heeft veel vrouwen verliefd …

Kingyo gebruikte boeken Volume 1this Lovely Ode aan de kwestie van lezen, met name de herinneringen die Manga kan creëren, zullen het hart van elk type boekenliefhebber raken. Kingyo gebruikte boeken brengt veel elke manga -serie ooit. Dat helpt hen het beste boek voor hun klanten te ontdekken, een die de bezoekers misschien niet eens …

Honing zo prachtige volumes 1-2As de titel suggereert, honing zo prachtig is een lichtgewicht boete, een lieve bundel van tiener romantiek tussen niet-overeenkomende types die uit elkaar staan ​​sinds de snelheid van zijn plotontwikkelingen. Amu Meguro biedt het verhaal van Kogure, een timide vrouw die net aan de middelbare school begint. Ze is verbluft als een delinquent, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.