Archaia Problemen Last Hawken: Genesis -aflevering op Comixology

Media release – De vierde en laatste aflevering verschijnt met Comixology 13 februari 2013 en bevat een code voor 50% korting op het Full Hawken: Genesis Graphic Book Over Comixology en een code om in te wisselen voor 5.000 in-game kredietgeschiedenis voor Hawken. Met talloze spelers namen deel aan de gratis te spelen op de internetvideo-game sinds de open bèta in december, bekroonde grafische boekuitgever Archaia Entertainment en gratis te spelen videogame uitgever Meteor Entertainment wil zeggen dankzij de dank aan de Hawken -gemeenschap.
Deze preview wordt aangeboden op het hele digitale stripplatform van Comixology, inclusief de iPhone, iPad, Android, Kindle Fire, Windows 8 en het web. “De kosten van zaken doen” is geschreven door Jeremy Barlow (Star Wars, Mass Effect), met foto van Nathan Fox (DMZ). Het is toegankelijk met Comixology via deze link:

Door deze gratis release te downloaden om 12 uur PST op 13 maart 2013 zal fans het recht geven om een ​​unieke disconteringscode te krijgen die kan worden ingewisseld voor 50% korting op de Final Hawken: Genesis Graphic Novel, die op 13 maart 2013 op Comixology wordt uitgebracht. Fans zullen ook een unieke code krijgen die kan worden ingewisseld binnen het gratis te spelen op internet mech first-person shooter Hawken, geweldig voor 5.000 Hawken-credits-in spel valuta die kan worden gebruikt om items, accessoires te kopen, ook om je mech te upgraden. Deze unieke codes worden na 13 maart 2013 door Comixology naar fans gemaild naar het adres dat verband houdt met hun Comixology -account.

Hawken: Genesis is geschreven door Jeremy Barlow gebaseerd op het originele idee van Khang Le, met origineel verhaal van Dan Jevons, evenals foto door Kody Chamberlain, Federico Dallocchio, Nathan Fox, Michael Gaydos, Bagus Hutomo, Sid Kotian, Khang LE, Christopher Moeller, Alex Sanchez, kosten Sienkiewicz, evenals Francisco Ruiz Velasco. Het debuteert digitaal op 13 maart 2013, evenals op winkelplanken op 27 maart.

De drie eerdere gratis previews over Comixology zijn toegankelijk via deze link :.

Hawken is een gratis te spelen multiplayer mech first-person shooter opgericht door lijmspellen en gepubliceerd door Meteor Entertainment. Hawken ging op 12 december 2012 in open bèta (12.12.12). Hawken produceert een intense en plezierige gevechtservaring die het gevoel vastlegt om een ​​zware oorlogsmachine te besturen en tegelijkertijd de actie snel en strategisch te houden. Hawken brengt de hoge kwaliteit van een AAA-titel naar de gratis te spelen sector. Hawken wordt een van de meest verwachte games van 2012 genoemd en wint meer dan 22 persbegrippen bij marktevenementen. Zie voor meer informatie.

Over Archaia Entertainment, LLC
Archaia is een meer bekroonde grafische boekuitgever met meer dan 75 gerenommeerde publicatmerken, waaronder huishoudelijke en wereldwijde hits als muiswacht, Jim Henson’s Tale of Sand, Return of the Dapper Men, Rust, Bolivar, Gunnerkrigg Court, Old City Blues, Awakening, The Killer, Tumor, Syndrome, Artesia, evenals een hele lijn van de Jim Henson Business grafische romans zoals The Dark Crystal, The Storyteller, evenals Fraggle Rock. Archaia heeft een ongeëvenaarde reputatie ontwikkeld voor het creëren van zinvol materiaal dat de geest voortdurend transformeert, het bouwen van een van de meest visueel verbluffende en eclectische leien van grafische romans in de industrie. Archaia werd uitgeroepen tot grafisch boekuitgever van het jaar door Ain’t It Great News, Comic Related, evenals grafisch beleid, dat de uitgever twee jaar op rij eerde. Archaia werd geëerd met negen Eisner Awards -nominaties 2011 en twee Eisner Awards voor het beste grafisch album en de beste bloemlezing. In 2012 werd Archaia geëerd met zes Harvey Award -nominaties, twee Harvey Awards, Six Eisner -nominaties, evenals drie Eisner Awards (Jim Henson’s Tale of Sand gewonnen voor het beste grafisch album -nieuwe, beste Penciller/Inker, evenals de beste publicatie, evenals de beste publicatie, evenals de beste publicatie, evenals de beste publicatie Ontwerp). Evenzo in 2012 verdiende Archaia zowel goud als zilveren prijzen van voorwoordrecensies. Naast publicaties is Archaia effectief naar voren gekomen als een productieve verteller in alle aspecten van de entertainmentindustrie, waardoor hun prominente merken worden verlengd tot film, televisie, gaming, evenals digitale media van topkwaliteit. Zie de Archaia -website op www.archaia.com voor meer informatie.

Over Meteor Entertainment
Meteor Entertainment is gevestigd in Seattle, WA, een recent ontwikkelde videogame -uitgever gericht op het wereldwijd effectief publiceren van F2P -games, met de nadruk op meeslepend materiaal en het instellen van het gebruik van de klantenservice en de buurt van de buurt. Meteor’s 12.12.12 Open Beta of Hawken, geproduceerd door lijmspellen, zal de allereerste camping -tentpaaltitel zijn. Zie www.meteor-tent.com om meer te ontdekken over Meteor Entertainment.

Over comixologie:
Comixology is opgericht in 2007 met als doel strips aan mensen te brengen, heeft een revolutie teweeggebracht in het stripboek en grafisch boek Wornull

Leave a Reply

Your email address will not be published.