Batman vs. Robin Details kondigde aan

Batman vs. Robin, de volgende originele DCU -geanimeerde film (After Justice League: Throne of Atlantis, volgende week), heeft details vrijgegeven. Het zal beschikbaar zijn op 14 april in een Blu-ray combo-pack (met dvd- en ultraviolette versies) of standaard dvd-editie. Er zal ook een Deluxe-editie zijn met het Blu-Ray Combo Pack en een verzamelbare Batman-beeldje. Hier zijn cruciale elementen uit het persbericht:

De schaduwen van Gotham City zijn geen plaats voor een kind, maar Damian Wayne is geen gewoon kind. Nu de mantel van Robin draagt, blaast hij een eigenzinnige en vaak roekeloos pad naast zijn vader, Batman. Tijdens het onderzoeken van een plaats delict, ontmoet Robin een mysterieuze figuur, Talon, die hem leidt op een levensveranderende koers door de diepten van Gotham’s Secret Society, bekend als de Court of Owls. Het is een gevaarlijke reis die Batman en Robin zal dwingen om veel gevaarlijke tegenstander, elkaar, elkaar onder ogen te zien! Gebaseerd op de #1 best verkochte grafische roman, Batman: The Court of Owls [door Scott Snyder en Greg Capullo], is deze caper met actievolle actievolle fans niet te missen!

Televisiesterren Jason O’Mara en Stuart Allan hervatten hun rol als de stemmen van respectievelijk Batman/Bruce Wayne en Robin/Damian. Toevoegen aan de door beroemdheden beladen stemcast is Jeremy Sisto als Talon, Singer/Songwriter/Comedian Al Yankovic als de poppenmaker, David McCallum als Alfred, Gray Griffin als Samantha, Sean Maher als Nightwing en Kevin Conroy als Thomas Wayne.

Geproduceerd door Warner Bros. Animation en DC Entertainment, de film wordt geregisseerd door Jay Oliva (Batman: Assault on Arkham) uit een script van bekroonde stripschrijver J.M. Dematteis.

De Blu-ray-extra’s bevatten de volgende speciale functies, naast het normale audiocommentaar en “bonuscartoons van de DC Comics Vault”:

Gotham’s City Secret: The Mythic Court of Owls – The Court of Owls is het geheime genootschap dat rechtstreeks het verleden van Gotham verbindt met de huidige stad. Zijn het stille voogden die de nobele weldoeners zijn of zijn zij de kwaadwillende kracht die een stad manipuleert naar hun grote ontwerp?

Talons of the Owl – Als de uilen de breinen zijn, zijn hun vernietigingsinstrumenten hun moordenaars. Deze krijgers worden op de juiste manier genoemd, deze krijgers zijn gemaakt om de wil van de uilen uit te voeren.

Een voorproefje van Justice League: Gods & Monsters – een ontwikkelings kijk op het volgende DC Universe originele film met de makers en cast.

De goden en monsters sluipen Peek is de enige extra ook op de dvd.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Tumblr

Gerelateerde berichten:

BATMAN: Bad Blood Volgende DCU Animated Moviewarner Bros. Home Plezier heeft aangekondigd dat de volgende DCU originele geanimeerde film Batman: Bad Blood zal zijn. Het komt uit op Blu-ray en dvd op 2 februari 2016, met de digitale HD-versie die een maand eerder beschikbaar was, op 19 januari. Dit was de film voorverteerden op Justice League: Gods …

Justice League: Throne of Atlantis Details Aangekondigd Warner Bros. Home Plezier heeft veel meer details vrijgegeven over de volgende originele DC Universe -animatiefilm. De 75 minuten durende Justice League: Throne of Atlantis komt op 27 januari. Het is het verhaal van Aquaman, als Superman, Wonder Woman, Batman en de rest van de Justice League hem helpen “een oorlog te voorkomen tussen …

Batman en Harley Quinn Original Animated Motion Picture worden uitgebracht dat de volgende DCU originele animatiefilm, Batman en Harley Quinn, voor het eerst werd geplaagd in de vorige release, Teen Titans: The Judas Contract. Nu komt Box Art, Trailer en een releasedatum. Poison Ivy en Jason Woodrue (ook bekend als de Florony Man) beginnen aan een ecologische zoektocht om de planeet te redden -…

Leave a Reply

Your email address will not be published.