All-New Gothic Tale Alisik om winkels te achtervolgen in februari 2018

Media release-Titan Comics is verheugd om een ​​gloednieuwe gotische horror-serie aan te kondigen, Alisik-onderdeel van Titan’s Statix ​​Press-indruk die de beste strips uit Europa en over de hele wereld, voor een gloednieuw Amerikaans publiek!
Geschreven door Hubertus Rufledt met spookachtige kunst van Helge Vogt, is Alisik van Titan Comics een kruising tussen Emily the Strange en Neil Gaiman’s The Graveyard Book – A Beautiful Dark and Gothic Tale of Mortality and What Happens After Death.

Wanneer Alisik alleen op een begraafplaats wakker wordt, denkt ze dat ze midden in een nachtmerrie zit. Doodsbang vlucht ze in de nacht, maar realiseert zich dat ze onzichtbaar is voor iedereen die ze ontmoet. Ze is echt dood, zonder herinnering aan hoe het is gebeurd … en alleen de spookachtige inwoners van het kerkhof kunnen haar helpen het mysterie van haar hiernamaals te ontrafelen.

“Alisik begon als een korte animatie die ik deed tijdens mijn tijd bij Disney – iets anders, een beetje donkerder, maar geen horror. Hubertus vond het zo leuk, dat we er een stripreeks van wilden maken, “zei Alisik mede-maker en kunstenaar Helge Vogt:” Alisik werd een deel van mijn leven. Het is de beste die ik tot nu toe heb gedaan, en ik ben heel blij dat het Engels uitkomt!

Met een geheel nieuwe cover van Superstar Artist, Junko Mizuno (Ravina the Witch?), Wordt Alisik #1 op 28 februari 2018 winkels en digitale apparaten.

Alisik #1 zal beschikbaar zijn om te bestellen bij de komende december -editie van Diamond Previews Catalogs.

Volg Titan Comics op Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram voor meer aankondigingen over Titan Comics -titels.

Volg Statix ​​Press op Twitter en Tumblr voor meer updates over de opwindende nieuwe Titan Comics -opdruk.

Over Titan Comics
Titan Comics biedt verbazingwekkende strips en grafische romans uit ‘s werelds grootste gelicentieerde eigenschappen, naast stripboeken van de maker van nieuw en wereldberoemd talent en klassieke grafische romans die opnieuw worden gemasterd voor gloednieuwe publiek.

Voor meer informatie bezoek:

Maak verbinding met Titan Comics:

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Comiclist Previews: Alisik Fall #1 W aan geschreven door Hubertus Rufledt met spookachtige kunst van Helge Vogt, Titan Comics ’Alisik is een kruising tussen Emily the Strange en Neil Gaiman’s The Graveyard Book – een prachtig donker en gotisch verhaal van sterfelijkheid en wat er na de dood gebeurt. Als Alisik wakker wordt …
3 maart 2018in “Comics”

Comiclist Previews: Alisik Fall #2 Wiscakt door Hubertus Rufledt met spookachtige kunst van Helge Vogt, Titan Comics ‘Alisik is een kruising tussen Emily the Strange en Neil Gaiman’s The Graveyard Book – een prachtig donker en gotisch verhaal van sterfelijkheid en wat er na de dood gebeurt. Wanneer Alisik …
31 maart 2018 in “Comics”

Titan Comics april 2018 SoLicitations De vriendelijke mensen van Titan Comics hebben Comiclist geleverd met hun verzoeken voor strips en andere producten in de previews van februari 2018, gepland om te verzenden vanaf april 2018. De gevangene Jack Kirby en Gil Kane Artist Edition Writers …
25 januari 2018 in “Comics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.