Het verzamelen van 101: waar te beginnen

Nieuwe verzamelaars hebben meestal exact dezelfde vraag: waar moet ik beginnen? Met zo veel cruciale problemen op de markt, kan het overweldigend zijn. Er is echter een eenvoudige reactie, omdat de hoeksteen van elk type vaste collectie spider-man-man is.

Ik zal voorafgaan door te stellen dat als je nieuw bent in de komische wereld, het allerbeste is om te voldoen aan je interesses.

Ik kies graag een personage of verhaalboog en ontwikkel me daarom, het verzamelen van alles wat ik kan krijgen. Het kostte me jaren om alle problemen te verzamelen om mijn Frank Miller Daredevil -run te verzamelen, maar het was leuk. Niet alle exemplaren zijn hoogwaardig – veel zijn veel meer in de 6.0 -variëteit – maar ze zijn van mij, en ik heb geen spijt van de kosten die op hen zijn verbonden. Ik heb precies hetzelfde gedaan met mijn Wolverine-toetsen, en ik heb een uitstekende reeks cruciale problemen van buitengewone Hulk #180 en in zijn X-Men en solo-runs samengesteld. Gelukkig voor mij gaan al die Wolverine -geheimen in waarde stijgen, maar dat doet er niet toe in vergelijking met precies hoeveel ik er plezier in geniet.

Dat is wat ik veel meer suggereer dan het bekijken van een investering om een inkomsten te maken – krijg waar je van houdt. Ontwikkel uw verzameling rond wat u zult waarderen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over de aandelenmarkt die komische belegging is. Voordat je het begrijpt, heb je de basis van een solide collectie waar je jarenlang plezier in zult vinden om te vinden met iets om door te geven aan je kinderen, evenals zo verder.

Dat gezegd hebbende, voor die nieuwe verzamelaars die proberen strips te vinden die hun waarden op lange termijn zullen houden, kun je niet fout gaan met Spider-Man uit de jaren 60.

Je hebt een weerstaand personage dat misschien de single is die veel relatable superheld ooit is gemaakt. Waar de wil van Superman, Batman, Captain America, et al, veel meer van het ideaal zijn, is Spider-Man de “Every Man” gebaseerd op echte problemen. Afhankelijk van het tijdperk kan zijn karakter aan iedereen associëren; In de jaren ’60 behandelde hij met tienerangst, terwijl hij in de jaren tachtig de druk van het huwelijk en een carrière voelde. Het maakt niet uit welke incarnatie hij neemt, hij behoudt zijn populariteit van de ene generatie op de andere, en dat zal niet veranderen.

Wat je vooral wilt richten, zijn zijn vroege problemen, vooral die van ASM #79 en hieronder. Ik geef niet aan dat je verklaart dat je niet kunt profiteren van het kiezen van iets voorbij dat, maar alles wat je opneemt bij het zilver en vroege bronzen eeuwen hebben de neiging om hun waarden vast te houden, evenals dat is het allerbeste deel van Spider-Man . Hoewel je kunt doelstelling voor de grote, dure sleutels, zoals ongelooflijke Spider-Man #14, en een uitstekende run ontwikkelen, hoef je dat niet te doen. In wezen is elk type probleem binnen dat allereerste decennium de moeite waard om te hebben, zelfs als het een lagere cijfer is.

Als u probeert een aantal familielid betaalbare problemen te vinden om u op weg te helpen, stel ik voor de vroege problemen met John Romita. Begin met ongelooflijke Spider-Man #39 en ASM #40-dat zijn de allereerste twee Romita-problemen, evenals zijn werk is de beroemde Spider-Man, misschien veel meer dan zelfs mede-maker Steve Ditko’s.

Je kunt ook kijken naar ASM #42, wat de allereerste verschijning is van Mary Jane. Ze is een integraal onderdeel van het karakter van Spider-Man, evenals haar geheimen zijn veel goedkoper. Ik heb binnenkort een naleving van dat onderwerp over dat onderwerp.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Het verzamelen van 101: het verzamelen van de totale Runsmega -geheimen en allereerste optredens zijn niet de enige problemen die het verzamelen waard zijn. Het samenstellen van een totale run is de moeite waard en kan je de herfst maken zoals bij de hobby. Voor rookie -verzamelaars lijkt het tijdverdrijf helemaal over cruciale kwesties, over het algemeen allereerste optredens. Waar, cruciale kwesties …
3 april 2020 in “Comic Collecting 101”

Wat maakt een strip een cruciaal probleem? Ik heb een aantal mensen gehad die me vragen wat een stripboek een cruciaal probleem maakt. Dit is zo’n fundamentele zorg en is tot nu toe het begrijpen van de reactie die u op de lange termijn kan helpen. Ik zal me concentreren op grote sleutels. Dat is je allereerste les; Niet alle geheimen worden gemaakt …
8 april 2021in “Comic Collecting 101”

Het verzamelen van 101: Wat maakt een strip een cruciaal probleem? Wat maakt een strip een cruciaal probleem? Wat is het verschil tussen zowel grote als kleine toetsen? Rookie -verzamelaars hebben vragen, evenals ik heb antwoorden. Wat is een cruciaal probleem? Het kan moeilijk zijn om een cruciaal probleem te definiëren, omdat er geen gevestigde betekenis of criteria is. Verzamelaars hebben al lang gedebatteerd over wat …
22 april 2020 in “Comic Collecting 101”

Leave a Reply

Your email address will not be published.