Aliens Walk onder ons in Cliff Richards ‘Primordium

Media release – Overground Comics, The Bekgetter of Unieke stripboek Properties zoals Plus Ultra, afwezige kapitein, afgestudeerd evenals Tinker, onthulden dat ze een nieuwe wetenschap zullen publiceren Fiction -serie genaamd, Primordium. De boeken integreren het innovatieve team van Cliff Richards, Gene Espy en Christopher Hill.
Verhaalbeschrijving

Ergens in de week van 7 juli 1947 stortte er iets diep in de woestijn van New Mexico. Het leger verklaarde dat ze een vliegende schotel hadden ontdekt om alleen die verklaring te redacteren en te vervangen door een weersomstandigheden. Voor de volgende halve eeuw hebben mensen gedebatteerd over wat er echt gebeurde tussen Roswell en Corona, New Mexico. Slechts een handvol mensen begrijpen de waarheid echt.

Ryan Spencer is de cruciale om het verhaal van de eeuw te ontgrendelen, maar hij begrijpt alleen dat zijn leven niet precies gaat hoe hij had gepland. De term primordium duidt op zowel een begin als in deze serie Ryan en een vreemde verzameling individuen, allemaal met hun eigen agenda, beginnen de mist uit het verleden te ontrafelen om niet alleen te vinden wat er gebeurde op die noodlottige nacht over de lucht van de lucht van de lucht van New Mexico, echter ook om precies te zien hoe die dag daarna elke dag heeft gevormd.

Overground Comics Citaat

Michael Bornstein, eigenaar van de bovengrondse strips: “Dit boek maakt deel uit van onze Spotlight -serie waar we unieke verhalen en geweldig talent benadrukken. We brengen onze fans graag verhalen met actie en diepte en dan koppelen dat dan met verbazingwekkende visuals. Voor Primordium zien we tot slot “als ze onder ons lopen.”

Details vrijgeven

Primordium bevindt zich momenteel in het June Previews -boek (pagina 393 STL011647), nu te koop. De strip wordt gepubliceerd door Overground Comics en landelijk gedistribueerd door Diamond Distributers.

Creatief team

Cliff Richards – De substantiële bezetting van de Braziliaanse inwoner heeft hem over het stripboeklandschap gebracht. Erkend om zijn extreem diepgaande en gestileerde technieken, is hij het beste begrepen voor zijn werk aan Buffy the Vampire Slayer voor Dark Horse. Sindsdien is hij doorgegaan met het opzetten van pagina’s voor verschillende Buffy -spin -offs. Allemaal in totaal heeft Cliff bijgedragen aan meer dan 70 Buffy Associated Books. Voor Marvel heeft hij zich aangetrokken voor de nieuwe Avengers, Rogue, Iron-Man en de X-Men onder andere. Met DC stond hij bekend om zijn werk over roofvogels, de jager, naast problemen van Batman, Titans, zowel dame als Superman. Hij was ook de kunstenaar voor de grafische boek Pride 2010 evenals vooroordelen evenals Zombies: The Graphic Book Gepubliceerd door Del Rey / Random House. In 2016 werd dat boek aangepast om te filmen in de film van exact dezelfde naam.

CHRISTOPHER HILL-Christopher begon zijn stripboekbezetting op het maken van op maat gemaakte stripboeken voor Marvel en Triple-A honkbal. Sindsdien heeft hij boeken opgericht voor ESPN, Disney, The Armed Forces Bowl, evenals de Houston Zoo. In 2015 produceerde hij een stripboek voor diegenen die lijden aan de misvorming van de ziekte Chiari. Dit jaar is hij aangenomen om een ​​serie over kanker te maken voor MD Anderson Cancer Center (de grootste landelijke faciliteit voor kanker in de gezondheidszorg) en Chevrolet. Naast deze serie zal hij later dit jaar nog een serie uitbrengen genaamd Monsterwood en een kinderroman heeft, die putten met watervallen wil, debuteren in het voorjaar.

Gene Espy – begrepen op het congrescircuit voor zijn uitstekende details en stemmingsomgeving, Gene gebruikte zijn Gauche -geschilderde pagina’s in Primordium als een unieke methode om de flashback -verhalen in de serie te vertellen. Dit wordt de allereerste gepubliceerde titel van Gene, aan Monsterwood met Christopher Hill.

Deel dit:
Deel

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Zak

Whatsapp

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Comiclist Week in evaluatie 22.23comiclist Week in review: Volume 22, Probleem 23 De berichten van de afgelopen week van Comiclist! Meld u aan voor een stripweek in evaluatie per e -mail. Ga over de berichten van deze week op het Comics Cost Guide Forum, Facebook en Twitter. Comiclists Comiclist: Nieuw …
4 juni 2016 in “Comics”

Davide Tinto produceert commandanten in Dilemma Pride Month VariantCommanders in Dilemma #9 functioneert een nieuwe Pride Month -variantomekking, geproduceerd door Davide Tinto. Het persbericht volgt: Media Release-Picture Comics is verheugd om een ​​speciale Pride Month-variantomekking bloot te stellen, met geheel nieuwe kunst van Davide Tinto, voor de komende commandanten in Dilemma #9 door Steve …
29 april 2021in “Comiclist”

Het totale verhaal van de papieren vrouwen verschijnt in oktober. Het persbericht volgt: Media Release – Picture Comics is verheugd om te onthullen dat de Eisner Award Winning Series Paper Women van Brian K. Vaughan evenals Cliff Chiang met kleuren van Matt Wilson …
15 juli 2021in “comnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.